Solliciteren

Werken bij Primark Gent

Last update: 27-02-2019

Een winkel van Primark staat garant voor vele honderden jobs. Omdat het aantal Primark winkels de komende jaren sterk gaat groeien kunnen er dus ook vele honderden personen een job bemachtigen in één van de Primark winkels. Zie je een job bij Primark Gent wel zitten? Zorg dan dat je de vacatures niet uit het oog verliest en solliciteert zodra de kans zich voordoet.

Primark Gent 

Het overgrote deel van de vacatures bij Primark Gent is voor winkelfuncties waarbij je daadwerkelijk in de winkel werkzaam zult zijn. Denk hierbij aan het helpen van klanten, het aanvullen van de winkelrekken en het werken achter de kassa. Omdat Primark drukker bezocht wordt in weekenden worden er veel deeltijds werknemers gezocht. Prima te combineren met je opleiding toch? Maar ook met een diploma op zak is werken bij Primark niet uitgesloten. Zo zal Primark Gent ook diverse personen nodig hebben die de winkel aansturen en leidinggeven. Tenslotte zijn er ook magazijn- of beveiligingsfuncties.

Vinden vacatures 

Om geen enkele vacatures te missen kan je best de website van Primark bij je favorieten zetten. Op de website kan je via de link "carrières" de vacatures inzien. Wanneer een vacature goed bij je past is direct solliciteren via de website gewoon mogelijk. De vacatures van Primark worden meestal ook aangeboden via gespecialiseerde vacaturewebsites. Omdat Primark Gent honderden werknemers in dienst heeft is er continue een bepaald verloop binnen het personeelsbestand. Op ieder moment staan er dus wel enkele vacatures open. 

Voorbeelden vacatures zoals getoond op de website van Primark

Sollicitatieprocedure Primark 

Na het indienen van je elektronische sollicitatie duurt het even voordat Primark contact met je opneemt. Allereerst ontvang je binnen enkele werkdagen een ontvangstbevestiging. Deze ontvangstmail wijst erop dat je sollicitatie in goede orde is ontvangen. Een daadwerkelijke reactie ontvang je meestal binnen 14 dagen, tenminste dat is waarnaar Primark streeft. In sommige gevallen duurt het langer voordat je wat hoort van je sollicitatie. Je zult dus enigszins geduldig moeten zijn na je sollicitatie. Wanneer Primark interesse heeft in je sollicitatie zal je op een gesprek worden uitgenodigd. Tips voor het sollicitatiegesprek kan je terugvinden op de webstek van Primark. 

Let op: deze website is geen onderdeel van Primark, dus solliciteren via deze website is onmogelijk. Als u vragen heeft hoe u kunt solliciteren bij Primark kunnen we wel proberen u te helpen de juiste pagina op de website van Primark te vinden.