Assortiment: nieuwe collectie

De reden dat Primark zo populair is komt uiteraard door de combinatie van lage prijzen en modieuze kleding. Wat te denken van de uitermate geliefde onesies van Primark? En om constant modieuze kleding in de schappen te hebben liggen wisselt het assortiment van de Ierse keten dan ook met grote snelheid. Maar hoe ziet het assortiment van Primark Gent eruit? Hoe blijf je op de hoogte van de collectie en waar vind je alle informatie over de collecties?

Assortiment Primark Gent

Het assortiment van Primark is in grote lijnen voor ieder filiaal gelijk. Afhankelijk van de grootte van de winkel kan ook de grootte van het assortiment per winkel variëren. Aangezien Primark Gent een van de grote Primark filialen is, is ook het assortiment groter dan gemiddeld. Genoeg shopplezier dus voor de fans van Primark. 

Wanneer nieuwe collecties?

Om te voorkomen dat je collecties mist, zal je dus op de hoogte moeten blijven van wanneer de collecties en dus het assortiment van Primark veranderen. Je kunt er vanuit gaan dat iedere keer met de wisseling van de seizoenen er sowieso een nieuwe collectie in de winkels komt te hangen. Voor zowel de lente, zomer, herfst en winter zal het assortiment aangepast worden. Overigens komen de nieuwe artikelen meestal al enkele maanden voor het nieuwe seizoen in de winkels komen te hangen. Zomerkleding mag je al tegen het einde van de winter verwachten en zo geldt dat ook voor de andere seizoenen. Mensen kopen namelijk graag bijtijds hun kleding voor de nieuwe seizoenen.

Op de hoogte blijven

Er zijn diverse mogelijkheden om goed op de hoogte te blijven van de Primark collecties. Zo kan je bijvoorbeeld jezelf inschrijven voor de Primark Nieuwsbrief, je kunt weblogs en video's van vloggers volgen en op de website van Primark wordt een groot deel van het assortiment ook getoond. Meer informatie over deze mogelijkheden vind je op deze pagina. Ook de Primark folder is altijd een goede inspiratiebron.

Inspiratie opdoen

Tenslotte kunnen klanten op de Primania pagina op de website van Primark ook hun aankopen en combinaties tonen. Ze kunnen dus zelf foto's uploaden. Wat is er nou eenvoudiger dan af en toe te raadplegen wat anderen kopen, je komt hierdoor vanzelf op geweldige ideeën.