Folder

Waar aanvragen Primark folder?

Bijna alle winkels hebben een eigen folder waarin de eigen artikelen worden aangeprezen. Een folder helpt kopers naar de winkel te lokken en 'warm te maken' voor de verkoopwaren, in het geval van Primark dus kleding en mode. Maar heeft Primark eigenlijk wel een eigen folder? We gingen op onderzoek voor je uit.

Folder aanvragen

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, Primark brengt geen folder uit. Dus geen papieren folder en geen digitale folder. Hoewel enigszins verbaasd dat er nog bedrijven bestaat die geen folders uitbrengen, zijn de verklaringen logisch. Primark is namelijk een bedrijf dat zich altijd beperkt bezighoudt met promotie en reclame. En de energie die Primark erin steekt wordt gebruikt voor modernere communicatiemiddelen.

Nieuwsbrief

Allereerst bestaat er de mogelijkheid om jezelf in te schrijven voor de Primark Nieuwsbrief die periodiek wordt verzonden. Via de website van Primark kan je door middel van het opgeven van enkele persoonlijke gegevens zoals je e-mailadres de ontvangst van de Nieuwsbrief opvragen.

Website

Aansprekende voorbeelden van het assortiment worden door Primark zelf ook via de eigen website gepresenteerd. Stijladviseurs van Primark showen mooie artikelen van Primark. Ook is er een pagina ingericht waarop shoppers zelf hun aankopen en creaties kunnen uploaden. Je kunt zodoende alvast op een leuke manier inspiratie opdoen.

Social Media

In deze digitale tijden waarin Facebook en Twitter een voorname rol spelen moet Primark hebben gedacht dat ze deze boot niet mochten missen. Met behulp van eigen accounts presenteert het modeconcern haar producten via social media. Je hoeft de Primark accounts dus alleen maar te gaan volgen en je wordt op je wenken bediend.

Vloggers

Waarom zelf het wiel willen uitvinden? Tal van shopaholics delen hun Primark avonturen via internet, bijvoorbeeld in de vorm van vlogs (video-blogs). Je zakt zelf heerlijk onderuit in je zetel en laat je meevoeren door de vloggers die je exact bijbrengen over wat er zoal te koop is bij Primark.