Primark Nieuwsbrief

Last update: 25-05-2019

Op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Primark Gent is mogelijk via de Primark nieuwsbrief. Kom te weten hoe je jezelf inschrijft voor de gratis nieuwsbrief en wat de andere manieren zijn om op de hoogte te blijven van de snel wisselende collecties van Primark.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rondom Primark Gent? Of ontvang je graag speciale aanbiedingen en andere voordelen? In dat geval is het zinvol om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief van Primark. Je hoeft je geen zorgen te maken over kosten, want de Primark nieuwsbrief is volledig gratis. Via de website van Primark kan je jezelf eenvoudig inschrijven door te klikken op de button "aanmelden voor de nieuwsbrief" Je ontvangt na het invullen van persoonlijke gegevens een bevestigingsmail die je moet goedkeuren.

Inspiratie

Er zijn meerdere manieren om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties van Primark. Op de website van Primark zijn de secties artikelen en producten ingericht. Hier worden voorstellingen gegeven van de laatste Primark mode en kan je dus prima inspiratie op doen.

Shoplog

Een nieuw internetfenomeen zijn de shoplogs. Shoplogs zijn blogs of filmpjes die shoppers zelf hebben gemaakt. Zo zijn er shoplogs die gaan over de winkels van Primark of over de aankopen die shoppers hebben gedaan. Shoplogs vind je op blogs en op media als Youtube.

Social media

Primark is actief via social media als Facebook en Twitter. Via deze sociale media deelt Primark informatie over nieuwe collecties en andere trivia. Je kunt jezelf gratis inschrijven voor de pagina's van Primark op Twitter of Facebook.

Collecties

Misschien vraag je je af of er wel zoveel informatie nodig is over de collecties van Primark. Vergis je echter niet in de snelheid waarmee de collecties van Primark wisselen. De modeketen staat erom bekend dat elke paar maanden de collecties weer geheel anders zijn. Elke keer dat je een winkel van Primark bezoekt zal opvallen dat er weer veel nieuwe kleding en mode in de rekken ligt. De modeketen blijft je altijd verbazen.