Solden Primark Gent

Fans van mode en kleding omcirkelen de solden ieder jaar weer in de agenda. Het is de tijd van het jaar om voor weinig geld je kledingkast flink aan te vullen. Ook bij Primark Gent is er wintersolden en zomersolden. Blijf exact op de hoogte van al het nieuws rondom de solden bij Primark Gent.

Wintersolden

De wintersolden vindt traditioneel plaats van 3 tot en met 31 januari. Tijdens de wintersolden kan je met korting je wintergarderobe aanvullen. Het mooie is dat de winter op dat moment nog lang niet is afgelopen en dat je dus nog een tijd kunt genieten van je aankopen. De lente begint immers pas enkele maanden na afloop van de wintersolden.

Zomersolden

De zomersolden bij Primark Gent vindt plaats van 1 tot en met 31 juli. Heel de maand juli profiteer je dus van uitverkoopprijzen voor jurkjes, shirtjes, sandalen, enzovoorts. En niet alleen de maand juli, ook de maanden erna profiteer je nog van je voordelige aankopen.

Redenen solden

Misschien vraag je jezelf af waarom Primark artikelen met korting verkoopt. We willen je adviseren om je hier niet druk over te maken maar gewoon te profiteren van de lage prijzen. Voor de mensen die toch nieuwsgierig zijn volgt een uitleg. De reden dat Primark en andere winkels solden hebben heeft te maken met de komst van de nieuwe collectie. Richting het einde van bijvoorbeeld het zomerseizoen moet er plaats worden gemaakt voor de wintercollectie. En hoe verkoop je een collectie extra snel? Uiteraard door de prijzen te verlagen.

Online sale

Omdat Primark geen eigen webwinkel heeft zal je toch echt Primark Gent moeten bezoeken tijdens de sale. Ook de andere Belgische filialen nemen deel aan de solden. In Nederland gelden afwijkende datums, elke modeketen en winkel mag zelf bepalen wanneer de uitverkoop van start gaat. De start van de Nederlandse uitverkoop wordt meestal niet van tevoren aangekondigd.